SNOWBIKE- för proffs

Kurser för certifierad instruktör anordnas i Österrike och på begäran i Skandinavien. En lista på olika möjligheter får Du om Du går till den internationella hemsidan www.snowbike.com
 
Mer än 150 Snowbike® Rent -& Learn-stationer runt om i världen
Förra året fick vi ca. 100.000 nya "snowbiker®". Det finns hyr&lär-stationer i Japan, Finnland, , Spanien, Frankrike, Andorra, Italien, Holland, England, USA, Argentina, Kanada, Tyskland, Österrike och Schweiz. Nu också i Kina.

Ett genomtänkt produkt-utbud -
För precis beskrivning av varje modell (dubbelklicka på modellen) - www.snowbike.com/produkte 

Månskens-turer
En klass för sig? - Vail i Colorado, USA, har med denna speciella ´produkt´lockat 15.000 gäster (pris US$ 63,-/tur). I Öster-rike erbjuder snösSnowbike® -portskolan Koch i Obertauern samma exklusiva upplevelse.
Snowbike -a smile after every run is guaranteed
 
 
 
Snowbike® - när säkerheten är viktig
50 år utan någon försäkrings-
reklamation - ett enastående säkerhetsrekord
SLAO värnar om säkerheten i skidliftarna. Säkerhet är erkänt av yttersta vikt för Brenter Original Snowbike®. Det under tre generationer familjestyrda företaget har inte haft en enda försäkringsreklamation på sina produkter på över 50 år. Till dags dato har det inte varit en enda rapport om allvarlig skada som härleds från produktutformning eller produkthantering.Till stor del beror detta säkerhetsrekord på Snowbikens stabila, lätthanterliga design.

SLAO var länge negativ till snowbiking, men har sedan 2013 ändrat sig och tillåter, om ägaren tillåter, snowbiking i alla "för allmänheten öppna pister och nedfarter" i skidanläggningar anslutna till SLAO. Därmed möjliggörs samåkning av både väl- och mindre väl utförtförs-åknings-tränade medlemmar i familj och vänkrets.  Alla vi som åker i Alperna vet att detta har varit möjligt sedan många år tillbaks.

Snowbike® - bra fitness redskap
Tidigt har man upptäckt, att snowbiken® har ungefär samma inverkan på buk, stuss och ben som en ordentlig ridtur; en rolig dag på snowbiken® förbränner på köpet Din fettreserv utan att överanstränga muskulatur och kretslopp.

Europas första Snowbike®-region
Achensee i Tirol är Europas första snowbike®-region - på ca. 25 hotel ingår i varje veckobokning en gratis Snowbike®-kurs.

Begär en offert på 5 - 10 snowbikes - till mycket bra pris!
 
 
Snowbike Scandinavia KB | SE-387 93, Borgholm Öland +46 48548720 | Fax +46 48548721 | info@snowbike.se | Sitemap
Producerad av: Nano Webbyrå i Halmstad